vrijdag 29 december 2017

over de voorraad van de webshop

Daar ben ik weer!

Met schaamrood op mijn wangen zie ik dat de laatste blogpost al weer heel lang geleden is (bijna 2 jaar!). Ik geef de schuld aan Instagram en Facebook ;) Daar plaats je toch makkelijker een update dan via dit kanaal. Maar soms is er behoefte aan wat uitleg over produkten of nieuwtjes mbt de webshop.

Vandaag kreeg ik namelijk weer de vraag over een artikel dat reeds verkocht is. Deze artikelen blijven zichtbaar in de webshop onder het kopje 'verkocht'. Toch zijn er mensen die het artikel willen hebben en aan me vragen of ik er toch nog niet eentje van heb liggen. Dit geldt ook voor artikelen (de meeste) waarvan de voorraad 1 is. Ze willen dan toch graag dát artikel, maar liefst in grote hoeveelheden.

Daarom toch nog maar voor de duidelijkheid:
De brocante en vintage spulletjes die ik verkoop, zijn stuk voor stuk tweedehands artikelen. Ik heb dus géén inkoopadres, ik struin winkeltjes en markten af en sprokkel mijn spulletjes bij elkaar (dat maakt het voor mij zo leuk). En zoals dat gaat bij oude spulletjes, je vindt er vaak maar eentje van, om exact hetzelfde te vinden is vaak zoeken als zoeken naar een speld in een hooiberg. Alles wat in de webshop staat, is mijn voorraad. Niet meer en niet minder. Uiteraard kun je me vragen om m'n ogen open te houden tijdens een zoektocht voor iets dat je graag wilt hebben, maar ik kan niets beloven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten