vrijdag 17 juni 2011

Ruigenhilfair

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni a.s. zal de 4e editie plaatsvinden van de Ruigenhilfair (georganiseerd door De Prullenkast). Op een historische boerderij uit de 16e eeuw, midden in de Ruigenhilpolder, (vlakbij Willemstad NB) zullen vele “kunstenaars”, hobbyisten, ambachtslieden en verzamelaars hun producten presenteren.
Denk niet aan grote witte tenten, maar aan een fair in gemoedelijke sfeer. Bezoekers vinden er exclusieve creaties, leuke workshops, culinaire verwennerijen en streekproducten die worden gepresenteerd in de tuin, de boerenschuur en de stallen.
Veel keus is er voor mensen die op zoek zijn naar brocante, curiosa en antiek. In de theetuin van de Prullenkast kan de bezoeker kennis maken met een kleine high-tea. De Zuid Nederlandse Blaaskapel en het Shantykoor uit Klundert zal op zaterdagmiddag het geheel opsieren.
Op zondag zal de Nederlandse papegaaienclub demonstraties geven en kunt u bij een Belgische chocolatier kijken hoe chocoladetruffels worden gemaakt. Ook kan men die dag vanaf de fair een tocht met tractor over de nabijgelegen landerijen van biologische boeren maken.
De Ruigenhilfair start beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.
De entree is gratis.
Locatie Ruigenhilfair: Zuidlangeweg 3 te Oudemolen (vlakbij Willemstad NB)

Koozie Lifestyle is aanwezig op zondag 26 juni a.s.
Komen jullie ook een kijkje nemen? 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten